Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Vi inviterer til årets største hydrogenkonferanse i nord!

Glomfjord Hydrogen samarbeider med NHO-Nordland, Bodø regionens utviklingsselskap, Arctic Cluster Team, Energi i Nord og Bodø Næringsforum om å arrangere konferanse for bruk av hydrogen i det grønnes skiftet.

Konferansen, som arrangeres den 24.august 2023 på Tekno Arena, Energihuset i Bodø, vil blant annet ta for seg sentrale myndigheters tilrettelegging, den vil ta for seg Norsk hydrogenforums arbeid og den vil synliggjøre transportnæringenes muligheter for å bruke hydrogen i det grønne skiftet.

Det vil også bli god anledning for konferansedeltakerne til å kommentere og å stille spørsmål i konferansen. Velkommen til Bodø 24. august 2023.

Du møter blant annet klima- og miljøminister Espen Barth Eide, Wilfred Nordlund - leder for næringskomiteen på stortinget og generalsekretær Ingebjørg Telnes Wilhelmsen i Norsk Hydrogenforum.

Wilfred Nordlund - leder for
næringskomiteen på stortingetIngebjørg Telnes Wilhelmsen
i Norsk HydrogenforumKlima- og miljøminister
Espen Barth Eide

Fra venstre: Wilfred Nordlund, Ingebjørg Telnes Wilhelmsen og Espen Barth Eide.

 

 

 

 

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå